Contacteer ons nu: 0472 82 32 09

Ultieme klantentevredenheid, daar ga ik voor!

Ervaren aannemer ACVE-Technieken voor groot Antwerpen en omstreken

Na heel wat ervaring op te doen bij diverse aannemers en bedrijven werd het tijd om toch de stap naar zelfstandigheid te zetten. ACVE-Technieken werd in oktober 2016 dan ook opgericht en blijft dagelijks groeien.

Onderhoud / Depannage CV

Ik zorg voor het onderhoud van alle mazout- en gasketels en kachels. Alle nodige certificaten en attesten worden steeds afgeleverd na uitvoering van de werken. Ik sta 24u op 24 klaar voor depannages in heel Vlaanderen zonder extra kosten.

Elektriciteit

Als ervaren aannemer uit groot Antwerpen en omstreken in vernieuwing van elektriciteit kan ik u een optimale service garanderen. Ik sta 24u op 24 klaar voor depannages zonder extra kosten.

Sanitair

Een nieuw toilet, een douche of een bad installeren is voor mij kinderspel. Met de grootste nauwkeurigheid voer ik alle sanitairwerken uit in de provincie Antwerpen en omstreken. U kan bij mij terecht voor een vernieuwing van een gehele badkamer.

Keukenrenovatie

Ik stop uw keuken in een nieuw jasje! U kunt op mij een beroep doen voor totale keukenrenovatie maar ook voor installatie van een nieuwe vaatwasser, oven of fornuis.

Badkamerrenovatie

Een totale vernieuwing van uw badkamer wordt in een handomdraai uitgevoerd. Indien gewenst neem ik eveneens de nodige afbreekwerken op mij zodat uw badkamerrenovatie vlot en feilloos verloopt.

Airco

Dankzij een goede airco-installatie verkrijgt u altijd het ideale klimaat in uw woning. ACVE-Technieken voorziet de plaatsing van uw airco en dit van alle merken.

Contact

Bent u overtuigd van mijn kennis? Neem dan snel contact op voor een gratis offerte van aannemer ACVE-Technieken uit groot Antwerpen en omstreken.